Wednesday, March 21, 2007

Fun Industries


Vandaag bij Fun Industries langs geweest.
Fun Industries is een bedrijf dat zich binnen de wenskaartenbranche in Nederland gespecialiseerd heeft in het toevoegen van zgn. light & sound effects aan kaarten. Dat gaat erg goed, zo goed zelfs dat van de mensen die er nu werken ik bijna niemand ken.

In het verleden heb ik twee series voor ze gemaakt, de zgn. 'Soundbooks' en de 'Karaoke' serie.
Het woord zegt het al bij die laatste serie, je mag, terwijl de woorden oplichten, meezingen met het liedje als je de kaart opendoet. Het leuke van deze kaarten is dat ze in een zgn. hologram-stijl zijn gedrukt, 3-d achtig. Anders kan ik het even ook niet uitdrukken.
Voor het opleuken van hun stand tijdens de Springfair in Birmingham dit jaar hebben ze 1 van die kaarten uitvergroot naar 120 bij 80 cm. WOW! Om zo'n kaart te mogen ontvangen op je verjaardag!

3 comments:

Me! said...

oh man, i need to learn your language! I'll come live with you and you can teach me the language and how to draw the way you do.
Marion I LOVE YOUR WORK!!!

Marion said...

That's so sweet of you !
You're welcome here any time. Holland is great, and you'll find lots of colleagues, friends and inspiration here. Ever heard of Rembrandt ?

sexy said...

情趣用品,情趣,情色,成人,A片,自拍,情趣用品,情趣,色情,成人影片,色情影片,免費A片,情趣用品,情趣,成人網站,A片下載,日本AV,做愛,情趣用品,情趣,美女交友,A片,辣妹視訊,情色視訊,情趣用品,情趣,色情聊天室,聊天室,AV,成人電影,A片,情趣用品,情趣用品,情趣商品,情趣,情趣情色,A片,AIO,AV,日本AV,色情A片,AV女優,A漫,免費A片,A片下載,情色A片,哈啦聊天室,UT聊天室,聊天室,豆豆聊天室,色情聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費視訊聊天,上班族聊天室,080中部人聊天室,視訊聊天室,視訊聊天,成人聊天室,一夜情聊天室,辣妹視訊,情色視訊,成人,成人影片,成人光碟,成人影城,自拍情趣用品,A片,AIO,AV,AV女優,A漫,免費A片,日本AV,寄情築園小遊戲,情色貼圖,色情小說,情色文學,色情,色情遊戲,一葉情貼圖片區,色情網站,色情影片,微風成人, 嘟嘟成人網,成人,成人貼圖,18成人,成人影城,成人圖片,成人影片,UT聊天室,聊天室,豆豆聊天室,尋夢園聊天室,080聊天室,080苗栗人聊天室,080視訊聊天室,視訊聊天室情趣用品,A片,aio,av,av女優,a漫,免費a片,aio交友愛情館,a片免費看,a片下載,本土自拍,自拍,愛情公寓,情色,情色貼圖,色情小說,情色文學,色情,寄情築園小遊戲,色情遊戲,嘟嘟情人色網,一葉情貼圖片區,色情影片,情色網,色情網站,微風成人,嘟嘟成人網,成人,18成人,成人影城,成人圖片,成人貼圖,成人圖片區,成人小說,成人電影情趣用品,情趣,情趣商品,自拍,UT聊天室,聊天室,豆豆聊天室,哈啦聊天室,尋夢園聊天室,080聊天室,080苗栗人聊天室,H漫,A片,AV,AV女優,A漫,免費A片,愛情公寓,情色,情色貼圖,色情小說,情色小說,情色文學,色情,寄情築園小遊戲,色情遊戲,SEX,微風成人,嘟嘟成人網,成人,18成人,成人影城,成人圖片,成人貼圖,成人圖片區情趣用品,情趣用品,情趣,情趣,情趣商品