Wednesday, April 22, 2009

La Kaandorp


The photo is a bit blurry and dark perhaps, but this is Hugo and me posing with Brigitte Kaandorp, dutch comedienne and, in my honest opinion, hollands funniest female. Two years ago I drew her caricature and sent it to her. She rang me a few weeks later and thanked me for it. She said the caricature was hanging in one of her kids room, and told me I should visit her when she was playing in the neighborhood. And so we did yesterday evening.

5 comments:

hanzz said...

Als dat niet cool is zeg ! Wauw !

Margot van Markwijk 23-09-1960 said...

Hé Huug en Marion, dat is leuk, dus jullie zijn naar haar show geweest?
Ik hoorde laatst zo'n schattig liefdes liedje van haar, kwam uit haar nieuwe show of van een nieuwe cd.
't Ging over haar en haar man/vriend/partner 's ochtends vroeg, dat zij wakker werd en hij nog sliep. Heel lief. Heb je die gehoord? Ik hoop het nog eens te horen. Succes en tot gauw weer.
Groet, Margot

Marion said...

Hoi Margot,
Ja, het was weer heel leuk. Mijn favoriet is en blijft: "Andries Knevel" waarin ze beschrijft dat, hoewel er van alles misgaat in haar leven, er toch grote opluchting is omdat ze het in ieder geval NIET met Andries Knevel hoeft te doen. Kan ik me wel iets bij voorstellen.
Dat liefdesliedje ken ik niet, wel zong ze een liedje over een grote blote man in haar bed die ze van de markt had opgepikt. Ik denk niet dat je die bedoelt....

Hugo Freutel said...

Ja ja grote artiesten onder elkaar.

Ere wie ere toekomt:

Goed inititief Marionneke!

Erg leuke nieuwe show van "La Kaandorp", generatie genoot van ons en het was goed toeven in de uitverkochte schouwburg van Nijmegen.

Hugo Freutel said...

correctie: Goed initiatief Marionneke!